Ελλάδα

Σαλαμίνα: Προθεσμία για την Παρασκευή πήρε ο ιερέας που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε 12χρονο

Ο παλαιοημερολογίτης ιερέας από τη Σαλαμίνα, ο οποίος είχε καταδικαστεί ξανά το 2021 για παρόμοιο έγκλημα, θα απολογηθεί την Παρασκευή.

Στο γραφείο του ανακριτή οδηγήθηκε σήμερα ο παλαιοημερολογίτης ιερέας, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε κατ’ επανάληψη σε βάρος ενός 12χρονου αγοριού στη Σαλαμίνα.

Ο 68χρονος ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Παρασκευή.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, φαίνεται να αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 68χρονος προέβη στις εν λόγω πράξεις κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο έως και τον Ιούνιο.

Σημειώνεται ότι το 2018 είχε κατηγορηθεί για παρόμοια αδικήματα σε βάρος ενός άλλου ανήλικου αγοριού και το 2021 καταδικάστηκε σε 9 χρόνια κάθειρξη με αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Έτσι, κυκλοφορούσε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Γλυκερία Τσολπίδου: Η Ελληνίδα Miss Tουρισμός καταγγέλλει διαδικτυακό bullying - «Μου εύχονταν να πεθάνω»
Χαρίτσης: Η κοινωνία έχει ανάγκη να εκφραστεί από ένα προοδευτικό αριστερό σχέδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να το κάνει
Chevron Right