Mάχη σε δύο μέτωπα έδωσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Τρίτης στο Σχιστό Κορυδαλλού και λίγο μετά στον Ασπρόπυργο.
Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετείχαν 45 πυροσβέστες με τέσσερα πεζοπόρα τμήματα και 9 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Από αυτούς οι 21 αποχώρησαν όταν ο φωτιά οριοθετήθηκε περίπου στις 3.30 τα ξημερώματα και δεν είχε ενεργό μέτωπο.
Αναφορικά με την φωτιά στον Ασπρόπυργο, σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν απείλησε κατοικίες, ενώ οριοθετήθηκε λίγο πριν τις 06:00.
Λόγω της πυρκαγιάς η τροχαία είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Καραολή και Δημητρίου από τους ύψος της Ποτάμου, στην Αθανασίου Διάκου από το ύψος της Δερβενακίων και στην οδό Λέλας Καραγιάννη από το ύψος της Ιεράς Οδού.
Σύμφωνα με την τροχαία, λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε σε όλα τα σημεία που είχε διακοπεί.
Σημειώνεται ότι σήμερα στην Αττική ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι υψηλός – κατηγορίας 3 – σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η οποία έχει βάλει στο «κίτρινο» άλλες οχτώ περιοχές της επικράτειας.
https://twitter.com/GSCP_GR/status/1541719509320466434
Δείτε βίντεο:
https://twitter.com/Marka2_/status/1541904010445193217