Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Black Friday μετά τη λήξη του lockdown προτείνουν οι έμποροι

Να διοργανωθεί η Black Friday την πρώτη Παρασκευή μετά τη λήξη του lockdown, προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Τη διοργάνωση της Black Friday την πρώτη Παρασκευή μετά τη λήξη του lockdown που επιβλήθηκε στο πλαίσιο της αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, προτείνει με σημερινή του ανακοίνωση ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ).

Ο ΕΣΘ προχώρησε στην πρόταση αυτή, αναγνωρίζοντας ότι στην τρέχουσα συγκυρία η πλειονότητα των εμπορικών επιχειρήσεων δεν έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει στην μεγάλη γιορτή της αγοράς, που παραδοσιακά λαμβάνει χώρα την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου (27/11) και σηματοδοτεί, εδώ και λίγα χρόνια, την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Στόχος του ΕΣΘ με την πρόταση που καταθέτει, είναι όπως επισημαίνει στη σημερινή του ανακοίνωση, «να δημιουργηθεί μια μέρα γιορτής και χαράς για το καταναλωτικό κοινό, με πολύ μεγάλες μειώσεις τιμών, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο την επαναλειτουργία της αγοράς στη φυσική της μορφή».

Υπενθυμίζεται, πάντως, πως στη Θεσσαλονίκη τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 633 νέα σήμερα, Τετάρτη (25/11), αλλά και τα νοσοκομεία της πόλης να εξακολουθούν να βρίσκονται στο «κόκκινο».

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μαραντόνα: «Το Χέρι του Θεού» που συγκλόνισε τον κόσμο
Από τι πέθανε ο Μαραντόνα
Chevron Right