Ελλάδα

Ριζούπολη: Μία σύλληψη για τη φωτιά στην πολυκατοικία

Οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα που έψαχναν για τη φωτιά σε πολυκατοικία στη Ριζούπολη.

Από τη φωτιά έξι άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον ανακριτή την Τετάρτη.

Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, σε διαμέρισμα του 1ου ορόφου της πολυκατοικίας.

Οι φλόγες και οι καπνοί εξαπλώθηκαν, ενώ οι ένοικοι των υπόλοιπων διαμερισμάτων δεν κατάφεραν να κατέβουν στον δρόμο και έξι άτομα εγκλωβίστηκαν στα πίσω μπαλκόνια, περιμένοντας την πυροσβεστική.

Η επέμβαση ήταν άμεση και σωτήρια για τους εγκλωβισμένους, οι οποίοι με κλιμακοφόρα οχήματα μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο. Τους χορηγήθηκε οξυγόνο από διασώστες και πέντε άτομα -ανάμεσά τους και ένα παιδί- μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, καθώς είχαν εισπνεύσει καπνούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
MasterChef 2024 spoiler 22/4: Η σκυταλοδρομία που οδηγεί στο Silver Award - Στη Λέσβο η τελική 6άδα για τον ημιτελικό
Survivor 2024 21/4: «Ο παίκτης που αποχωρεί για προσωπικούς λόγους είναι ο Αλέξης Παππάς» - Οι συνέπειες κι όλες οι αλλαγές
Chevron Right