Ελλάδα

Ο καιρός τον Ιούνιο του… 2014 στο «επίκεντρο» της ανάρτησης Κολυδά – Είχε χιόνια και κρύο

Ο Κολυδάς υπενθύμισε ότι πριν από 10 χρόνια είχε κρύο και… χιόνι τέτοια εποχή.

Μια αναδρομή έκανε ο Θοδωρής Κολυδάς στα social media, με αφορμή τον καιρό και τις θερμοκρασίες που επικρατούν, θέλοντας να δείξει πόσο έχουν αλλάξει οι καταστάσεις μέσα στα χρόνια.

Ο μετεωρολόγος θυμίζει ότι πριν από 10 χρόνια, στις 2 Ιουνίου 2014 επικράτησαν πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ενώ είχαμε χιονοπτώσεις άνω των 2000 μέτρων στην Πίνδο.

Μάλιστα,το χιόνι εμφανίστηκε στα ορεινά της Φλώρινας και στις 7 Ιουνίου 1994 ενώ ανάλογη κατάσταση επικράτησε και το 1962.

Η ανάρτηση Κολλυδά:

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Πριν από 10 χρόνια στις 2 Ιουνίου 2014 επικράτησαν πολύ χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες (5.4 ºC ελαχ σε Καστοριά ) και είχαμε χιονοπτώσεις άνω των 2000μ στην Πίνδο.

Το χιόνι εμφανίστηκε στα ορεινά της Φλώρινας και στις 7 Ιουνίου 1994 , ενώ ανάλογη κατάσταση επικράτησε και το 1962.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ζέτα Μακρυπούλια: Υποδέχτηκε το καλοκαίρι κάνοντας βουτιές στην Κύθνο (φωτογραφίες - βίντεο)
Η Γη της Ελιάς spoiler: Διπλός γάμος στη Μάνη - Όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια από 2 έως 7/6
Chevron Right