Συμπλοκή φυλακισμένων στον Κορυδαλλό το μεσημέρι της Τετάρτης.
Πιο αναλυτικά, το περιστατικό σημειώθηκε στη Δ’ Πτέρυγα των φυλακών μεταξύ κρατούμενων. Από τη συμπλοκή υπάρχει ένας νεκρός κρατούμενος, ηλικίας 35 ετών από το Κοσσυφοπέδιο. Ένας ακόμα 46χρονος είναι σοβαρά τραυματισμένος, ενώ υπάρχουν και άλλοι κρατούμενοι με μικροτραυματισμούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συμπλοκή ξεκίνησε για το ποιος κάνει κουμάντο στη συγκεκριμένη πτέρυγα.
Το θανατηφόρο τραύμα φέρεται να έχει γίνει με αιχμηρό αντικείμενο. Ο 35χρονος νεκρός φέρει μαχαιριά στην πλάτη.
Το 2017 είχε σκοτώσει έναν επιχειρηματία σε ληστεία στη Δυτική Αττική και μια ηλικιωμένη κατά τη διάρκεια ληστείας, όταν τη χτύπησε με όπλο στο κεφάλι.
Το 2018 απέδρασε από πλοίο στον Πειραιά και δύο μέρες μετά, σε επέμβαση των ΕΚΑΜ, τον βρήκαν σε σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.