Ελλάδα

Εκλογές 2023: Φθορές σε εκλογικό τμήμα στον νομό Ροδόπης

Φθορές σε μεινοτικό δημοτικό σχολείο στη Ροδόπη

Φθορές προκάλεσαν άγνωστοι στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο της Σάλπης στον νομό Ροδόπης, το οποίο χρησιμοποιείται ως εκλογικό κέντρο. 

Συνεργείο του Δήμου Ιάσμου έσπευσε να αποκαταστήσει τις φθορές παρουσία δύο αστυνομικών από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία. 

«Στις 08:00 το πρωί είχαν προσέλθει έντεκα (11) ψηφοφόροι», δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής η δικηγόρος – δικαστική αντιπρόσωπος, Σαλή Ζεηρά. Παρόντες, εκτός από το γραμματέα και ένα μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής.

Οι πρώτοι εκλογείς, κυρίως ηλικιωμένοι που πήγαν πριν την έναρξη των εργασιών στα κτήματά τους ή μόλις τελείωσε η κυριακάτικη Λειτουργία. Σημαντική και η συμμετοχή μεταναστών που κάνοντας χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας ασκούν και το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο καταγωγής τους.

ροδοπη σχολειο φθορες

ροδοπη σχολειο φθορες

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σοκ στο Πήλιο: Τον βρήκαν νεκρό στο αυτοκίνητό του μετά από δύο ημέρες
Τι γυρεύει η αλεπού στην καφετέρια; (βίντεο)
Chevron Right