Ελλάδα

Κρήτη: Χειροπέδες σε 32χρονο για απόπειρα βιασμού 50χρονης

Μόλις η γυναίκα του άνοιξε την πόρτα, άρχισε να την χτυπάει και να τις σκίζει τα ρούχα με σκοπό να τη βιάσει.

Στη σύλληψη ενός 32χρονου στην Ιεράπετρα Κρήτης προχώρησε η αστυνομία την Τρίτη (13/12), ο οποίος κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει μια 50χρονη.

Ο άνδρας από το Πακιστάν συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης και θα οδηγηθεί αύριο Τετάρτη (14/12) στον εισαγγελέα, σύμφωνα με το Cretapost.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς πήγε στο σπίτι της γυναίκας, της χτύπησε την πόρτα και μόλις εκείνη του άνοιξε άρχισε να την χτυπάει και να τις σκίζει τα ρούχα με σκοπό να τη βιάσει.

Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε στο Ράδιο Λασίθι, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 32χρονου, καθώς σύμφωνα με την ίδια, μόλις εκείνη άνοιξε την πόρτα, της έριξε κάποια ουσία στο πρόσωπο, ίσως σπρέι πιπεριού, και στη συνέχεια για 20 περίπου λεπτά την χτυπούσε, της έσκιζε τα ρούχα και την έσερνε έξω από το σπίτι.

Η 50χρονη προσπαθούσε όλη αυτή την ώρα να ξεφύγει και τελικά οι φωνές της φέρεται να ήταν εκείνες που την έσωσαν, καθώς ο 32χρονος τελικά την άφησε ήσυχη.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Άγριες Μέλισσες: Οι πρωταγωνιστές αλληλέγγυοι στον αγώνα της Ε κατά του trafficking
Εμβόλιο mRNA κατά του καρκίνου: Χαμόγελα για θεραπεία του μελανώματος
Chevron Right