Ελλάδα

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απέδρασαν από τις φυλακές Αυλώνα

Συνελήφθησαν χτες Τρίτη οι δύο κακοποιοί που δραπέτευσαν το βράδυ της Δευτέρας από τις φυλακές Αυλώνα.

Πρώτος συνελήφθη ο 23χρονος από την Αλβανία, ο οποίος κρατείτο για διακίνηση ναρκωτικών και είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 16 ετών.

Το απόγευμα συνελήφθη στην περιοχή του Αυλώνα και ο 21χρονος από τη Συρία, που κρατείτο για παράνομη διακίνηση μεταναστών και είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια κάθειρξη.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει δώσει παραγγελία προς το Σώμα Επιθεώρησης και Ελέγχου των Καταστημάτων Κράτησης για τη διενέργεια έκτακτου ελέγχου προκειμένου να διακριβωθούν οι συνθήκες απόδρασης.

Παράλληλα, έχει διαταχθεί πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση από εισαγγελέα προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες σωφρονιστικών υπάλληλων.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Στον Θοδωρή Ζαγοράκη η 8η έδρα της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο
Συνεχίζει η «Μουρμούρα» στον Alpha
Chevron Right