Άγρια επίθεση από ομάδα νεαρών δέχθηκε ένας 16χρονος έξω από την πόρτα του σχολείου του το μεσημέρι της Δευτέρας (9/12) στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το thesstoday.gr, το συμβάν έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (9/12) στο 18ο Λυκειο επί της οδού Παπάφη.
Η ομάδα των εξωσχολικών κατέβηκε από την οδό Κλεάνθους και εγκλώβισε το άτυχο μαθητή μόλις πέρασε την εξώπορτα του σχολείου του.
Τον προπηλάκισαν και άρχισαν να τον χτυπάνε με γροθιές και κλωτσιές.
«Το κύκλωσαν το παιδί και άρχισαν να το βρίζουν» λέει μια αυτόπτης μαρτυράς που δεν θέλει να αποκαλυφθεί το όνομα του «Ξαφνικά άρχισαν να τον χτυπάνε με γροθιές και κλωτσιές. Το παιδί έπεσε κάτω και τότε μπήκα στη μέση. Τι κάνετε ρε σταματήστε τους φώναξα».
Όπως λέει η ίδια, τότε η ομάδα των εξωσχολικών τράπηκε σε φυγή.
Όπως καταγγέλλουν οι γείτονες που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό ούτε ο επιστάτης, ούτε και κάποιοι καθηγητές που ήταν παρόντες δεν επενέβησαν να σώσουν τον 16χρονο από τα χέρια των εξωσχολικών.
Άμεσα έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον 16χρονο.
Στη συνέχεια μετέφεραν το νεαρό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται στη Παιδοχειρουργική με μώλωπες στο κεφάλι και οίδημα στο φρύδι ενώ δεν κινδυνεύει η ζωή του.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.