Ελλάδα

Παναθηναϊκός: Σοκαριστικός τραυματισμός του Ματίας Λεσόρ – Έκλαιγαν παίκτες και οπαδοί (Εικόνες, Βίντεο)

«Πάγωσε» το ΟΑΚΑ από τον τραυματισμό του Λεσόρ στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια.

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου στο Παναθηναϊκός – Μπασκόνια, ο Ματίας Λεσόρ τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παρκέ.

Ειδικότερα, ο Γάλλος σέντερ γύρισε το πόδι του σε επίθεση του Παναθηναϊκού και με το που προσγειώθηκε στο glass floor άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους και τις φωνές του να καλύπτουν ακόμα και τις φωνές των φιλάθλων!

Το ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών Ευρώπης έπεσε αμέσως πάνω στον Λεσόρ, τη στιγμή που οι Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Κώστας Σλούκας και Κέντρικ Ναν ήταν σοκαρισμένοι από τον τραυματισμό, με τον Ισπανό και τον αρχηγό του «τριφυλλιού» μάλιστα να δακρύζουν.

Όλο το γήπεδο είχε παγώσει με τον Λεσόρ να σηκώνεται μόνος του και κουτσαίνοντας να τρέχει στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της NOVA, o Γάλλος έχει τραυματιστεί στην κνήμη και έχει πάει στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή ένας φίλαθλος στις εξέδρες αισθάνθηκε αδιαθεσία και το ματς διεκόπη για μερικά λεπτά.

To μήνυμα του Φουρνιέ

Ο Εβάν Φουρνιέ έδειξε την αγάπη του για τον Ματίας Λεσόρ μετά τον τραυματισμό του κόντρα στη Μπασκόνια.

Ο γάλλος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία με τον Λεσόρ με τη λεζάντα «σε αγαπώ αδερφέ», δείχνοντας πως νιώθει για τον τραυματισμό του φίλου του.

Δείτε βίντεο από τον τραυματισμό του Λεσόρ:

6415432_2_90bec.jpg6415431_2_24563.jpg

6415459_bec3c.jpg6415460_adc1c.jpg6415453_62e44.jpg6415455_d3c27.jpg6415458_29d3a.jpg

6415452_341db.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
«Δαφνοστεφανωμένος» ο Κυριάκος σε δυο νέα γκάλοπ: Τι έδειξαν Pulse και Metron
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Ερχόντουσαν γυναίκες και μου έλεγαν: «α πα πα, γιατί δεν φεύγεις»
Chevron Right