Κατερίνη: Αυτό είναι το μοιραίο όχημα όπου επέβαιναν μάνα και κόρη (video)

Ντοκουμέντο: Δείτε το μοιραίο όχημα όπου επέβαινε μάνα και κόρη πριν πέσει στη χαράδρα στην Κατερίνη - Τι αποκάλυψε η γιαγιά της 17χρονης
Κατερίνη: Αυτό είναι το μοιραίο όχημα όπου επέβαιναν μάνα και κόρη (video)
iEidiseis

iEidiseis

23:02 - 18/11/2019
Τελευταία ενημέρωση: 23:21 - 18/11/2019

Το μοιραίο όχημα όπου επέβαιναν η μητέρα και η 17χρονη κόρη της από την Κατερίνη, λίγο πριν καταλήξει σε χαράδρα 120 μέτρων και βρουν τραγικό θάνατο και οι δύο, καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος,

Διαρκώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως γύρω από την υπόθεση, με αρκετές ενδείξεις να συνηγορούν πλέον στο ότι η πτώση του ΙΧ δεν ήταν ατύχημα.

Όπως μετέδωσε το Star, το όχημα φαίνεται να περνάει έξω από πρατήριο καυσίμων το μεσημέρι της 8ης Νοεμβρίου. Λίγες στιγμές αργότερα, το ίδιο αυτοκίνητο θα κάνει «βουτιά» στην χαράδρα, ενώ θα εντοπιστεί εννέα ημέρες αργότερα από drone της αστυνομίας.

{https://youtu.be/Esub1oHdU0w}

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο 14ο χιλιόμετρο Κατερίνης – Ελασσόνας. Μετά από μια πορεία ακόμη 13 χιλιομέτρων, το όχημα πέφτει στην χαράδρα.

Σύμφωνα με τον Alpha, όλα δείχνουν ότι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο έπεσε από τον γκρεμό, δεν είναι ατύχημα, ωστόσο οι αρχές εξετάζουν και το όχημα ώστε να δώσουν την τελική απάντησή τους.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως, αποκαλύπτουν ότι η γυναίκα είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε αυτή την ενέργεια και μάλιστα είχε ενημερώσει τηλεφωνικά τον άντρα της.

Η αστυνομία είχε παραπλανηθεί θεωρώντας ότι ένα αυτοκίνητο το οποίο εμφανίστηκε δύο ημέρες μετά τον θάνατο που τοποθετεί ο ιατροδικαστής και έτσι στην ουσία οι αρχές αναζητούσαν λάθος αυτοκίνητο.

{https://youtu.be/4AgFinVoNbY}

Η έκθεση του ιατροδικαστή

Ο ιατροδικαστής συμπέρανε, μετά την ιατροδικαστική εξέταση, ότι ο θάνατος μητέρας και κόρης ήταν ακαριαίος και ότι φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου.

Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου, διαψεύδοντας τα όσα ακούγονται ότι μέχρι τις 14 του μήνα, η μητέρα εθεάθη να οδηγεί το αμάξι στην Κατερίνη.

Αναπάντητα ερωτήματα

Ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης, μιλώντας στον Alpha, φάνηκε πεπεισμένος πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία.

Όπως είπε, η σύζυγός του λάτρευε την κόρη τους και δε θα της έκανε ποτέ κακό. Μάλιστα τίποτα δεν προμήνυε ότι θα σκεφτόταν την αυτοκτονία, καθώς πριν φύγει από το σπίτι έκανε ό,τι ακριβώς έκανε κάθε πρωί.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα ο δρόμος σε εκείνο το σημείο είναι πολύ επικίνδυνος και ενδέχεται η σύζυγός του, ταραγμένη μετά από τον καβγά που είχαν, να μην ήταν συγκεντρωμένη στην οδήγηση με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει από τον δρόμο.

Ωστόσο, η γιαγιά της μικρής, μιλώντας στο Star, αποκάλυψε ότι η 45χρονη αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό ψυχολογικά προβλήματα και χρειαζόταν βοήθεια. Όπως είπε, η 45χρονη είπε στον σύζυγό της ότι δεν αντέχει άλλο και θα αυτοκτονήσει. Αποκάλυψε μάλιστα ότι και στο παρελθόν είχε κάνει απόπειρα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Κατερίνη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή με τη μητέρα της

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων