Κατερίνη: «Ήταν δυστύχημα, τις ήθελε ο καλός Θεούλης και τις πήρε»

«Ήταν δυστύχημα, τις ήθελε ο καλός Θεούλης και τις πήρε», είπε ο πατέρας της 17χρονης από την Κατερίνη - «Προσπαθώ να μαζέψω τη οικογένειά μου»
Κατερίνη: «Ήταν δυστύχημα, τις ήθελε ο καλός Θεούλης και τις πήρε»
iEidiseis

iEidiseis

20:46 - 21/11/2019
Τελευταία ενημέρωση: 20:53 - 21/11/2019

Ο πατέρας της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον χαμό της κόρης και της συζύγου του, οι οποίες βρέθηκαν νεκρές σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων, στην Κατερίνη.

«Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκαν και εγώ και η αστυνομία ήμασταν σίγουροι για το αναπόφευκτο. Ψάχναμε μέρα νύχτα για ένα στοιχείο που θα μας οδηγούσε να τις βρούμε. Δώσαμε τα στοιχεία στο Χαμόγελο του Παιδιού, μήπως κάποιος μπορούσε να μας δώσει κάποια πληροφορία, γιατί η αναζήτησή τους θα μας έπαιρνε πολλές μέρες», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια σε ερώτηση για τα όσα ακούγονται και αν θεωρεί ότι είναι δυστύχημα, είπε: «Την επίσημη απάντηση από την Αστυνομία, να τη ζητήσετε από εκείνη».

«Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η γυναίκα μου υπεραγαπούσε την κόρη μας και δεν υπάρχει καμία περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο να της έκανε κακό. Τις ήθελε ο καλούς Θεούλης μαζί του και μου τις πήρε. Ήταν δυστύχημα, αυτό πιστεύω», συνέχισε.

Όπως, δήλωσε, η σύζυγός του τη μοιραία μέρα ήταν ταραγμένη από τον καβγά που είχε προηγηθεί με έναν γείτονα: «Τελευταία φορά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το αυτοκίνητο έκανε έναν περίεργο θόρυβο. Μου είπε πως θα πήγαινε στη μητέρα μου στο χωριό, γιατί η μικρή δεν είχε σχολείο. Έφυγε φουρτουνιασμένη και δεν πρόλαβε να φτάσει».

«Προσπαθώ να μαζέψω την οικογένειά μου, να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να στηρίξω το μικρότερο παιδί μου, το οποίο παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο», συμπλήρωσε ο ίδιος.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Κατερίνη: Συγκλονίζει ο πατέρας της 17χρονης που βρέθηκε νεκρή με τη μητέρα της

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων