Ελλάδα

Ανθρωποκτονία το πόρισμα για τη σορό που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ελληνική αστυνομία, σχετικά με τη σορό που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος άνδρα, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης (9/9) σε ερημική περιοχή, έξω από παράπηγμα, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, έφερε τραύμα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου θα ακολουθήσει την Παρασκευή (10/9) ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες θανάτου του.

Στον ρουχισμό του βρέθηκε έγγραφο με στοιχεία ταυτότητας που αντιστοιχούν σε 27χρονο Μαροκινό, πλην όμως, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, θα ακολουθήσει δακτυλοσκοπική εξέταση προκειμένου να διευκρινιστεί αν αυτό ανήκει στον ίδιο.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δείτε εδώ: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε στη Δυτική Θεσσαλονίκη

(ΑΠΕ-ΜΠΕ/astynomia.gr)

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Μητσοτάκης για Ράλι Ακρόπολις: Ήρθε για να μείνει
Ράλι Ακρόπολις - Οζιέ: «Είναι το ράλι που αγαπώ» - Οι δηλώσεις των οδηγών
Chevron Right