Ινδαρές: Δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε στο thebest.gr ο πατρινός σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, μετά την απόφαση του εισαγγελέα να αφεθεί ελεύθερος
Ινδαρές: Δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε
iEidiseis

iEidiseis

18:45 - 19/12/2019
Τελευταία ενημέρωση: 18:58 - 19/12/2019

«Δεν έχουμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε», δήλωσε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, λίγο αφότου αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση εισαγγελέα.

Ο σκηνοθέτης και οι δύο γιοι του, που συνελήφθησαν έπειτα από έρευνα στο σπίτι τους, κατά την επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης στο Κουκάκι, αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη δίκη τους στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

➤ Αύριο η δίκη των 9 συλληφθέντων στο Κουκάκι

Μετά τα γεγονότα στο Κουκάκι, ο σκηνοθέτης πέρασε ολόκληρη τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου είχε συγκεντρωθεί κόσμος για συμπαράσταση.

«Έχει δημιουργηθεί μεγάλη ένταση σχετικά με το θέμα, πράγμα που είναι έξω από τις επιθυμίες μας. Μεγάλο μας παράπονο είναι ότι δεν είχαμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε.

Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα», ανέφερε ο σκηνοθέτης μιλώντας στο thebest.gr.

Έρση Ινδαρέ: Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική

Νωρίτερα, η σύζυγός του, Έρση Σπαρτιώτη – Ινδαρέ είχε μιλήσει στο ίδιο μέσο για την τραγικότητα της κατάστασης που βίωσαν.

«Η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που μας συμβαίνει. Πραγματικά δεν μπορώ να ούτε να μιλήσω».

Η ίδια εμφανίστηκε φανερά εξαντλημένη και χωρίς να μπορεί να πιστέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: Οικογένεια Ινδαρέ: Καμία σχέση με την κατάληψη - Κύμα αντιδράσεων κατά της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων