Ελλάδα

Σάμος: Βρέθηκε ακέφαλη σορός στον βυθό – Πού πιθανολογείται ότι ανήκει

Η σορός στη Σάμο εντοπίστηκε στον βυθό χωρίς το κρανίο, το οποίο βρέθηκε σε μικρή απόσταση και ακρωτηριασμένο.

Ένα μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε σε βάθος 40 μέτρων στη Σάμο καθώς, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (20/7), ερασιτέχνης δύτης βρήκε μια ακέφαλη σορό.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η παρατηρητικότητα ενός ερασιτέχνη δύτη που κινηματογραφούσε στην περιοχή ήταν ο λόγος που εντοπίστηκε η σορός γυναίκας σε βάθος πάνω από 40 μέτρων χωρίς το κρανίο που βρέθηκε σε μικρή απόσταση και ακρωτηριασμένο.

Άμεσα το Λιμενικό Σώμα και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών βούτηξε στο συγκεκριμένο σημείο, ανασύροντας τη σορό της γυναίκας.

Τι εξετάζουν οι Αρχές για τη σορό στη Σάμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ισραήλ: Χτύπησε στόχους των Χούτι στην Υεμένη για αντίποινα – Είχε προηγηθεί επίθεσή τους στο Τελ Αβίβ (βίντεο)
ΕΚΤ: Τον Σεπτέμβριο η απόφαση για μείωση των επιτοκίων – Οι προβλέψεις για τον πληθωρισμό
Chevron Right