Ελλάδα

Τρόμος στο Άργος Ορεστικό: Αρκούδα έτρεχε στο κέντρο της πόλης – Πολύωρη επιχείρηση απομάκρυνσης

Η αρκούδα εμφανίστηκε μπροστά σε μία παρέα τριών νεαρών αγοριών. Δείτε τα βίντεο.

Στιγμές τρόμου έζησαν κάτοικοι στο κέντρο του Άργους Ορεστικού το βράδυ της Τρίτης (16/7), όταν είδαν μία μεγαλόσωμη αρκούδα να περιπλανιέται στους δρόμους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αρκούδα εμφανίστηκε μπροστά σε μία παρέα τριών νεαρών αγοριών στην οδό Γιαγκοπούλου, που είναι ένας από τους κεντρικότερους και πιο πολυσύχναστους δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της πόλης.

Άμεσα ενημερώθηκε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο έστειλε περιπολικά να «χτενίσουν» την περιοχή, λαμβάνοντας παράλληλα και νέες μαρτυρίες για την εμφάνιση του μεγαλόσωμου θηλαστικού.

Γρήγορα έγινε αντιληπτό πως η αρκούδα κινούνταν πανικόβλητη σε όλη την πόλη και μάλιστα, σύμφωνα με ταυτόχρονες αναφορές κατοίκων, σε διαφορετικά σημεία. Τότε οι Αρχές ανησύχησαν, καθώς έτσι φαινόταν πως στην περιοχή υπήρξαν περισσότερες από μία αρκούδες.

Μετά από ώρες καταδίωξης μέσα στα στενά της πόλης και με την ταυτόχρονη συνδρομή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άργους Ορεστικού και υπαλλήλων του Δασαρχείου Καστοριάς, η αρκούδα εντοπίστηκε και εγκλωβίστηκε αφού σκαρφάλωσε τη σιδερένια πόρτα, στο κτήριο του παλιού «ΟΤΕ», στην οδό Αλιάκμονος.

Εκεί, στήθηκε μια επιχείρηση που κράτησε περισσότερες από δύο ώρες, από όπου, με τη βοήθεια κροτίδων, η αρκούδα απεγκλωβίστηκε και τράπηκε σε φυγή, με την αστυνομία να την «καθοδηγεί» με περιπολικά προς την έξοδο της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Νατάσα Γιάμαλη: Η πρώτη φωτογράφισή της για το Mega
Συρεγγέλα: Δεν είναι ειλικρινής η συγγνώμη Κασσελάκη - Του ζήτησα να διαγράψει τον Πολάκη
Chevron Right