Ελλάδα

Παναγιώτης Τζένος: Σήμερα στην Πάτρα η κηδεία – Τι ζήτησε η οικογένειά του

Πού θα γίνουν η κηδεία και η ταφή. Η επιθυμία της οικογένειας του άτυχου δημοσιογράφου.

Το τελευταίο «αντίο» στον Παναγιώτη Τζένο αναμένεται να πουν σήμερα, Τρίτη (10/1) η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες του δημοσιογράφου και διευθυντή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Παραπολιτικά».

Συγκεκριμένα, η κηδεία του θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Κέρτεζης Καλαβρύτων.

Επιθυμία της οικογένειας του Παναγιώτη Τζένου είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή «προδομένος» από την καρδιά του, αργά το απόγευμα της Κυριακής (8/1).

Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα, υπέστη έμφαγμα και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Όταν η Σακελλαροπούλου από υπουργός, γίνεται και… Πρωθυπουργός
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έγινε... και υπουργός Δικαιοσύνης – Συγκαλεί σύσκεψη με τους ανώτατους δικαστές
Chevron Right