Ελλάδα

Ηράκλειο: 30χρονος έβγαλε μαχαίρι σε διευθύντρια δημοτικού σχολείου

Απαίτησε να γίνει η εγγραφή του παιδιού του στο εν λόγω σχολείο του Ηρακλείου.

Ένα αλλόκοτο περιστατικό σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου το μεσημέρι της Τρίτης 25/4, όταν ένας άντρας προκάλεσε επεισόδιο στο γραφείο της διευθύντριας απειλώντας την μάλιστα με μαχαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, πρόκειται για 30χρονο Ρομά, ο οποίος πήγε στην διευθύντρια και απαίτησε να γίνει η εγγραφή του παιδιού του στο σχολείο.

Ζήτησε δε, η εγγραφή να γίνει άμεσα, προκειμένου να λάβει το επίδομα που προβλέπεται από την νομοθεσία.

Όταν η διευθύντρια κατάφερε να του εξηγήσει πως για τις εγγραφές στα σχολεία τα οποία κλείνουν σε έναν μήνα πρέπει να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία και δεν μπορεί να γίνει «εδώ και τώρα», τότε αυτός φέρεται να της πρότεινε να γραφτεί το μικρότερο παιδί του στο νηπιαγωγείο.

Στην απάντηση που έλαβε όμως, ότι ούτε αυτό μπορεί να γίνει γιατί το σχολείο είναι δημοτικό και όχι νηπιαγωγείο, τότε έγινε έξαλλος και την απείλησε με ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν τον 30χρονο προκειμένου να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Εκλογές 2023: Ολοταχώς για ρεκόρ - 26 κόμματα έχουν ήδη καταθέσει αίτηση συμμετοχής
Επική γκάφα στην Ιταλία: Έφτιαξαν βίντεο για προσέλκυση τουριστών με πλάνα από τη Σλοβενία
Chevron Right