Ελλάδα

Έκλεισε ξανά η Εθνική Οδός Αθηνών Λαμίας – Έκαψαν λάστιχα οι αγρότες στο μπλόκο της Αταλάντης

Έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας οι αγρότες και άναψαν φωτιές, στο μπλόκο της Σκάλας Αταλάντης.

Έκλεισε η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας στο ύψος της Σκάλας Αταλάντης, με τους αγρότες να ανάβουν φωτιές σε λάστιχα, που είχε ως αποτέλεσμα αποτέλεσμα ο μαύρος καπνός να γεμίζει τον ουρανό στο σημείο όπου έχει συγκροτηθεί το μπλόκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport η εθνική έκλεισε και στα δύο ρεύματα από τις 16:00, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος από τα αυτοκίνητα που επιχειρούσαν να διασχίσουν την περιοχή.

Όπως φαίνεται οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις και η συζήτηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν «ναυάγιο».

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με το lamianow, σημειώνεται ότι νωρίτερα σε μπλόκο των αγροτών εξετάσθηκαν όλες οι απόψεις μετά τα δεδομένα που προέκυψαν από την χθεσινή συνάντηση εκπροσώπων τους με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σήμερα αντιπροσωπεία των αγροτών βρέθηκε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας όπου μετά από αίτημα παρατάξεων της αντιπολίτευσης θα εξετάζονταν το αγροτικό ζήτημα.

Η πλειοψηφία των αγροτών, κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων που βρέθηκαν στην αίθουσα της οδού Αινιάνων αποχώρησε, εκφράζοντας την οργή του, αφού επί μία ώρα το Περιφερειακό Συμβούλιο διαφωνούσε για τη διαδικασία και τη σειρά των ομιλιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Πούτιν: Βρισκόμαστε πολύ κοντά στη δημιουργία εμβολίων κατά του καρκίνου
Greek farmers protests climax: "This is a desperate cry from farmers who no longer have land to cultivate"
Chevron Right