Σε ενημέρωση για τους κλειστούς δρόμους στο Κορωπί προχώρησαν οι Αρχές, λόγω της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) σε χαμηλή βλάστηση, σε παράδρομο της Λεωφόρου Βάρης -Κορωπίου.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, διενεργούνται εκτροπές της κυκλοφορίας στα εξής σημεία:
- Λεωφόρος Βάρης – Κορωπίου και Ηρακλειδών
- Λεωφόρος Βάρης – Κορωπίου και Λεωφόρος Αγίας Μαρίνας
- Έξοδος Αττικής Οδού προς Κορωπί
Δύο μηνύματα του 112 για εκκενώσεις περιοχών στο Κορωπί
Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στη μάχη της κατάσβεσης έχουν ριχτεί 42 πυροσβέστες,16 οχήματα, 2 πεζοπόρα, 2 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.
Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 8 μποφόρ ενώ οι φλόγες έχουν απειλήσει σπίτια και επιχειρήσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από επιχείρηση στην περιοχή.
Παράλληλα, το 112 έχει αποστείλει δύο μηνύματα μέσα σε λίογη ώρα, προκειμένοι οι κάτοικοι δύο περιοχών να προχωρήσουν στην εκκένωσή τους.
«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Λαμπρικά απομακρυνθείτε προς Λεωφόρο Αγίας Μαρίνας», ανέφερε το πρώτο μήνυμα του 112.
«Αν βρίσκεστε στην περιοχή Κίτσι απομακρυνθείτε προς Βάρη», έγραφε το δεύτερο μήνυμα.