Ελλάδα

Απόστολος Λύτρας: Ο εισαγγελέας εισηγείται την αποφυλάκισή του με ηλεκτρονικό βραχιολάκι

Να αποφυλακιστεί με ηλεκτρονική επιτήρηση ζήτησε και ο Απόστολος Λύτρας.

Να αποφυλακιστεί με ηλεκτρονικό βραχιολάκι ο Απόστολος Λύτρας εισηγείται ο εισαγγελέας στο δικαστικό συμβούλιο.

Την αποφυλάκισή του με «βραχιολάκι» είχε ζητήσει και ο ίδιος ο ποινικολόγος που βρίσκεται προφυλακισμένος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Στην αίτηση αποφυλάκισής, σημειώνει ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους της μη επικοινωνίας με το θύμα και της μετοίκησης από το σπίτι που διέμεναν μέχρι τότε, αλλά ούτε είναι και ύποπτος φυγής.

Στην εισήγηση του εισαγγελέα, σύμφωνα με το Open, φαίνεται πως έπαιξε ρόλο και η υπεύθυνη δήλωση της κόρης του πως ο πατέρας της δεν ευθύνεται για την είσοδο στην μόνιμη κατοικία του ένα βράδυ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Σοφίας Πολυζωγοπούλου και ενώ του είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι.

Εάν η εισήγηση του εισαγγελέα γίνει δεκτή, τότε ο Απόστολος Λύτρας θα αποφυλακιστεί με «ηλεκτρονικό βραχιολάκι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Ελισάβετ Μουτάφη - Μάνος Νιφλής: Έγιναν γονείς, η πρώτη φωτογραφία του γιου τους
Προκαλεί ξανά ο Μίτσκοσκι: Η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την Συμφωνία των Πρεσπών
Chevron Right