Ελλάδα

Μάνδρα: Το δρομολόγιο των δραστών μέσα από χωματόδρομους – Είχαν χαρτογραφήσει την περιοχή

Οι εκτελεστές είχαν διαλέξει χωματόδρομους για διαφυγή μέσα από το βουνό στη Μάνδρα.

Πληροφορίες για το δρομολόγιο διαφυγής των εκτελεστών του Χρήστο Γιαλιά στη Μάνδρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA αναφέρουν πως οι δράστες φαίνεται να παρακολουθήσαν αρκετές μέρες την περιοχή, κι έτσι είχαν βρει δρομολόγια προκειμένου να φύγουν από το σημείο της δολοφονίας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας προκύπτει ότι οι δράστες είχαν προχωρήσει στην χαρτογράφηση περιοχής και είχαν διαλέξει χωματόδρομους για διαφυγή μέσα από το βουνό μετά την διάπραξη της δολοφονίας.

Ως προς τον οδηγό της μοτοσικλέτας οι αστυνομικοί θεωρούν πως είναι έμπειρος και κινήθηκε καταφέρνοντας να αποφύγει τις κάμερες ασφαλείας.

Εκτιμάται, ότι η συνολική διάρκεια της εκτέλεσης του επιχειρηματία στην Μάνδρα ήταν τα 30 δευτερόλεπτα.

Σημειώνεται πως οι δράστες πριν φύγουν από το σημείο φρόντισαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους πετώντας το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήσαν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο του επιχειρηματία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Δημοσκόπηση Alco: Δένδιας, Πιερρακάκης, Χρυσοχοΐδης οι πιο επιτυχημένοι υπουργοί της κυβέρνησης
Premier League: Οι αυστηροί κανόνες της Έβερτον για την σκληραγώγηση των παικτών
Chevron Right