Ελλάδα

Ρόδος: Οικιακή βοηθός «δηλητήριο» – Άλλους τρεις φόνους ομολόγησε η 45χρονη

Κατά συρροή δολοφόνος η οικιακή βοηθός στη Ρόδο. Τι κατέθεσε στους αστυνομικούς.

Οικιακή βοηθόςκατά συρροή δολοφόνος ηλικιωμένων; Αυτό το σοκαριστικό ενδεχόμενο εξετάζουν οι αρχές στη Ρόδο, μετά την κατάθεση της 45χρονης γυναίκας που ομολόγησε ότι έπνιξε την 75χρονη κατάκοιτη γυναίκα, την οποία φρόντιζε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, περιέγραψε λεπτομερώς τρεις ακόμα δολοφονίες που φέρεται να είχε διαπράξει στο παρελθόν, ενώ ανέφερε ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει ακόμα και το παιδί της.

Οι αστυνομικοί έχουν μέχρι στιγμής διασταυρώσει ότι δύο από τα άτομα στα οποία αναφέρθηκε ήταν ηλικιωμένα πρόσωπα τα οποία φρόντιζε στο παρελθόν. Οι έρευνες για τις συνθήκες θανάτου τους είναι σε εξέλιξη με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να διασταυρώσουν αν τα λεγόμενα της 45χρονης ευσταθούν.

Η μαρτυρία της 45χρονης αντιμετωπίζεται από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου με ιδιαίτερη προσοχή. Και αυτό γιατί η 45χρονη, πάσχει από ψυχικό νόσημα και κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κρατικό ίδρυμα.

«Ελάτε γιατί την έπνιξα» είπε στους αστυνομικούς σε τηλεφώνημα της λίγο μετά τις 08:10 το πρωί, ομολογώντας το έγκλημα. Στο σπίτι της 75χρονης στις Καλυθιές έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως η 75χρονη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

Η 45χρονη οικιακή βοηθός, φέρεται να έπνιξε την ηλικιωμένη με μαξιλάρι, πριν τηλεφωνήσει στο «100». Στους αστυνομικούς, δικαιολόγησε την αποτρόπαια πράξη της λέγοντάς ότι: «… δεν με άφηνε να κοιμηθώ και με ταλαιπωρούσε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Rapid test: Πού γίνονται δωρεάν την Τρίτη 22/11
Πόλη φάντασμα η Χερσώνα: Την εκκενώνουν τώρα οι Ουκρανοί για να βγάλουν τον χειμώνα οι κάτοικοι
Chevron Right