Ελλάδα

Aκόμα μια μέρα με ανοιξιάτικο καιρό – Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και ομίχλη

Ηλιοφάνεια και τοπικές νεφώσεις τα χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα. Στους 19 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία 

Ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες το σκηνικό του καιρού και σήμερα Τετάρτη 4/1. Μερικές νεφώσεις θα σχηματιστούν μόνο τοπικά ενώ σε κάποιες περιοχές, το θερμόμετρο θα δείξει έως και 19 βαθμούς Κελσίου. 

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες στα βορειοανατολικά θα αυξηθούν. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα βόρεια τους 14 με 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και στα νότια κατά τόπους τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά οι περιοχές

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις που τις βραδινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αυξηθούν. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και είναι πιθανό να σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και τα νότια από βόρειες διευθύνσεις πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις που τις βραδινές ώρες θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί στα νότια πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
ΗΠΑ: Αποτυχία για τους Ρεπουμπλικάνους - Δεν έβγαλαν πρόεδρο στη Βουλή των Αντιπροσώπων
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για τα ταμεία
Chevron Right