Κορονοϊός στην Αθήνα: Αρνητικό το τεστ του παιδιού της 40χρονης

Αρνητικό είναι το τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε το παιδί της 40χρονης ασθενούς με Covid- 19 που νοσηλεύεται στην Αθήνα.
Φωτ. Αρχείου
Φωτ. Αρχείου
iEidiseis

iEidiseis

19:14 - 28/02/2020
Τελευταία ενημέρωση: 20:00 - 28/02/2020

Αρνητικό είναι το τεστ για κορονοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ένα από τα παιδιά της 40χρονης ασθενούς με Covid- 19 που νοσηλεύεται στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται πως η 40χρονη μητέρα αποτελεί το τρίτο από τα συνολικά τέσσερα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα μας.

Η γυναίκα, που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στις πληγείσες περιοχές της βόρειας Ιταλίας, απευθύνθηκε αρχικά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όπου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να δώσει δείγμα προκειμένου να εξεταστεί για τον κορονοϊό. Όταν τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά οι θεράποντες ιατροί της ενημερώθηκαν για το πρωτόκολλο που έπρεπε να ακολουθήσουν και η γυναίκα -που είναι καλά στην υγεία της κατά το ΑΜΠΕ- θα νοσηλεύεται στο εξής στο «Αττικόν», σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για τα άτομα με τα οποία η ίδια μπορεί να ήρθε σε επαφή τις αμέσως προηγούμενες ημέρες. Αυτό αφορά όσους συνταξίδεψαν μαζί της, καθώς και όσους συνάντησε από τη στιγμή που βρέθηκε στην Αθήνα.

Τέταρτο κρούσμα

Νωρίτερα σήμερα, επιβεβαιώθηκε το τέταρτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας, επίσης στην Αθήνα.

Πρόκειται για 36χρονη γυναίκα, που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.

Μετά την επιστροφή της, εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία. Είναι καλά στην υγεία της και παραμένει σε απομόνωση στο Π.Γ.Ν. «Αττικόν».

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων