Κορονοϊός στη Ρόδο: Ύποπτα συμπτώματα σε φαντάρο

Φαντάρος που υπηρετεί στη Ρόδο φέρεται να εξετάζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι φορέας του κορονοϊού.
Κορονοϊός στη Ρόδο: Ύποπτα συμπτώματα σε φαντάρο
Γραφείο Τύπου Υπουργείου Υγείας
iEidiseis

iEidiseis

20:00 - 28/02/2020
Τελευταία ενημέρωση: 20:54 - 28/02/2020

Στο στρατιωτικό νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/2) ένα φαντάρος που υπηρετεί σε μονάδα της Ρόδου, καθώς παρουσίασε πυρετό και άλλα συμπτώματα γρίπης.

Σύμφωνα με το τοπικό Μέσο rodiaki.gr, η μεταφορά του κρίθηκε αναγκαία από τις αρμόδιες υγειονομικές Αρχές καθώς ο συγκεκριμένος στρατιώτης είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για προληπτική διαδικασία «καραντίνας» στην οποία έχει τεθεί το συγκεκριμένο άτομο.

Όπως προβλέπεται δε από τα πρωτόκολλα που έχει καταρτίσει ο ΕΟΔΥ, ελήφθησαν δείγματα που θα αποσταλούν στο αρμόδιο τμήμα του Ινστιτούτου Παστέρ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό ή όχι.

Επιτελικός γιατρός της Ρόδου, που έχει εικόνα για το συγκεκριμένο περιστατικό, ανέφερε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας, μεταδίδει η ίδια ιστοσελίδα, δεδομένου ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα για την συγκεκριμένη περίπτωση.

Τα αποτελέσματα από την εξέταση θα γίνουν γνωστά στους αρμόδιους γιατρούς του στρατιωτικού νοσοκομείου το αργότερο μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων