Ελλάδα

Μεταμόρφωση: Πώς ο «φωτογράφος» κοριτσιών «συνελήφθη» από γονείς στο κολυμβητήριο

Οι διάλογοι του «φωτογράφου» κοριτσιών στη Μεταμόρφωση με τους γονείς που τον «συνέλαβαν».

Με ένα αυτοσχέδιο χάρτινο κάλυμμα έκρυβε τη φωτογραφική μηχανή με την οποία έβγαζε φωτογραφίες ανήλικα κορίτσια ο 58χρονος, ο οποίος συνελήφθη σε κολυμβητήριο στη Μεταμόρφωση.

Ο 58χρονος αρχικά έγινε αντιληπτός από μία μητέρα παιδιού, η οποία παραξενεύτηκε βλέποντας έναν άγνωστο άντρα -που δεν είχε καμία σχέση με το χώρο – να κάνει ύποπτες κινήσεις την ώρα της προπόνησης παιδιών. «Είσαι γονιός; Περιμένεις κάποιο παιδί;», τον ρώτησε.

Ο 58χρονος απάντησε ότι δεν είναι γονιός και τότε η μητέρα κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση. Γρήγορα μαζεύτηκαν και άλλοι γονείς, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο κολυμβητήριο, διαπίστωσαν ότι ο άγνωστος έχει τραβήξει φωτογραφίες κορίτσια που φορούσαν μαγιό και τον ρώτησαν για ποιο λόγο βρίσκεται εκεί.

«Μου αρέσει ο αθλητισμός, είμαι λάτρης της κολύμβησης και γι’ αυτό βγάζω φωτογραφίες», φέρεται να είπε ο 58χρονος. Οι αστυνομικοί δεν τον πίστεψαν: «Εκτός των άλλων οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες με τα παιδιά να βρίσκονται έξω από την πισίνα και όχι την ώρα που κολυμπούν». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς εστίαζε στα οπίσθια των κοριτσιών.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Την ώρα του ελέγχου του ο 58χρονος είχε πάνω του τρεις φωτογραφικές μηχανές, δύο βιντεοκάμερες και ένα χάρτινο κάλυμμα με το οποίο ευελπιστούσε ότι θα κρύψει τις κινήσεις του.

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης ο Εισαγγελέας διέταξε έρευνα και στο σπίτι του κατηγορουμένου στου Ζωγράφου. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν υπολογιστές και βιντεοκάμερες, όπως και 17 κάρτες μνήμης. Τα ψηφιακά πειστήρια εστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν ο κατηγορούμενος είχε διαπράξει ξανά το ίδιο αδίκημα κατά το παρελθόν. Εάν δηλαδή είχε ξαναπάει σε κάποιο χώρο όπου αθλούνται ανήλικες για να τραβήξει φωτογραφίες ή βίντεο.

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο το συμπληρωματικό υλικό θα σταλεί αμέσως στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Αν ο Μητσοτάκης κερδίσει τις εκλογές, τελειώνει η «δυναστεία Καραμανλή» - Η τύχη του Δένδια
Τα fake news σε άλλο επίπεδο - Τα γυρίζει τώρα η κυβέρνηση για το έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους
Chevron Right