Ελλάδα

Τι ώρα θα βρέξει σήμερα 4/07 στην Αθήνα: Οι επικίνδυνες ώρες – Live χάρτης

Δύσκολη ημέρα σήμερα για την Αθήνα. Η κακοκαιρία θα φέρει καταιγίδες και πολλούς κεραυνούς στην Αττική. Οι πιο δύσκολες ώρες με βάση το windy.

Δύσκολη η σημερινή ημέρα για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, καθώς η κακοκαιρία θα χτυπά με καταιγίδες, μπουρίνια, χαλάζι και κεραυνούς μέχρι και το απόγευμα. Από τα ξημερώματα βρέχει στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία, με το κύμα των βροχοπτώσεων να μετατοπίζεται τις επόμενες ώρες πιο νότια.

Οι μετεωρολόγοι και η ΕΜΥ προειδοποιεί για έντονα και ίσως επικίνδυνα φαινόμενα και στην Αθήνα, ιδιαίτερα τις θερμές ώρες της ημέρας, με καταιγίδες, χαλάζι και πολλούς κεραυνούς να συνθέτουν το σκηνικό.

Σύμφωνα με τον χάρτη του windy, οι βροχές θα επισκεφτούν την Αττική από νωρίς το πρωί, περίπου στις 10 με 11, με τα φαινόμενα να επιδειώνονται το μεσημέρι. 

Ο καιρός στην Αττική στις 11 το πρωί:

broxi2 c9a64

Πιο δύσκολη αναμένεται η κατάσταση στις 13:00, όταν τα επικίνδυνα φαινόμενα θα είναι σε πλήρη εξέλιξη:

broxi3 eeb8e

Οι βροχές πάντως στην πρωτεύουσα θα συνεχιστούν έως τις 5 με 6 το απόγευμα και ίσως λίγο πιο μετά.

Δείτε Live την εξέλιξη των φαινομένων στον χάρτη:

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Αττική

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Τραγωδία στο Λασίθι από μπαλωθιές: Πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον μπατζανάκη του
Διακοπή ρεύματος σήμερα 4/7 σε πολλές περιοχές της Αττικής και στο κέντρο της Αθήνας
Chevron Right