Ελλάδα

Χαλκιδική: Ξενοδοχείο χρησιμοποιούσε παπαγάλους Macaw ως «κράχτες» – Πρόστιμο 20.000 ευρώ

Αφαιρέθηκαν οι δύο παπαγάλοι από την παραλία Πευκοχωρίου.

Πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, ο οποίος χρησιμοποιούσε παπαγάλους Macaw ως «κράχτες», όπως αποκάλυψε η φιλοζωική οργάνωση Animal Rescue and Defence Squad.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η φιλοζωική οργάνωση σε ανάρτησή της στο Facebook, στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν το Α.Τ Κασσάνδρας, το δασαρχείο Χαλκιδικής και ο δήμος Κασσάνδρας.

«Με την άψογη συνεργασία όλων μας με εντολή εισαγγελέα αφαιρέθηκαν δύο παπαγάλοι Macaw, τους οποίους χρησιμοποιούσανε για κερδοσκοπικό σκοπό στην παραλία Πευκοχωρίου.

Κατατέθηκε μήνυση για Όρους ευζωίας και παθητική κακοποίηση και με εντολή του Εισαγγελέα Χαλκιδικής τα ζώα αφαιρέθηκαν και φυσικά βεβαιώθηκαν τα διοικητικά πρόστιμα που προβλέπονται στο άρθρο 14 του 4830/2021 ύψους 20.000 ευρώ» αναφέρεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης.

papagaloi_xalkidiki_1_4ad72.jpg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - 30λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική οδό
Πότε θα έρθει ξανά καύσωνας στην Ελλάδα
Chevron Right