Ελλάδα

Πάτρα: Στο σχολείο με τρακτέρ επειδή ο εργολάβος «έπεσε έξω»

Με τρακτέρ, το μόνο όχημα που δεν κολλάει στη λάσπη, πηγαίνουν στο σχολείο μαθητές χωριού στην Πάτρα.

 

Αντιμέτωπο με απίστευτη ταλαιπωρία βρίσκονται γονείς και μαθητές στο χωριό Βούντενη της Πάτρας καθώς αναγκάζονται να μετακινούνται με τρακτέρ.

Ειδικότερα, ο εργολάβος που είχε αναλάβει να φτιάξει τον δρόμο στο χωριό δηλώνει ότι έπεσε έξω και το έργο του έμεινε ημιτελές. Φυσικά αυτή η εξέλιξη οδηγεί στην ταλαιπωρία μαθητών και κατοίκων του χωριού.

Ο δρόμος του χωριού έμεινε γεμάτος λάσπες, με το μοναδικό όχημα που μπορεί να τον διασχίσει να είναι το τρακτέρ.

Συνεπώς, τα παιδιά 20 οικογενειών στην Βούντενη της Πάτρας αναγκάζονται να πηγαίνουν σχολείο αλλά και φροντιστήριο με τρακτέρ, αφού όπως αναφέρουν βρίσκονται στο έλεος του εργολάβου. Οι κάτοικοι ζητούν να λυθεί άμεσα το ζήτημα και να επιστρέψει η ομαλότητα στις μετακινήσεις.

Οι κάτοικοι του χωριού ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της Κοινότητας, ότι ο εργολάβος που κατασκεύαζε δρόμο στο χωριό είπε ότι «έπεσε έξω» κι έτσι το έργο είναι «στον αέρα». Οι κάτοικοι περίμεναν υπομονετικά μήπως και βρεθεί κάποια λύση, ωστόσο δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα και η ταλαιπωρία τους συνεχίζεται.

Σημειώνεται πως ο δρόμος είναι γεμάτος λάσπη και ανηφορικός, οπότε ούτε τα αυτοκίνητα μπορούν να κινηθούν σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σακχαρώδης διαβήτης: Εκστρατεία ενημέρωσης από την Νοvo Nordisk Hellas
Άννα Φόνσου: Η γνωριμία με τον Μίχο και την 12χρονη – Τι θα γίνει αυτό το παιδί;
Chevron Right