Ελλάδα

Σαλαμίνα: Τρόμος για 20χρονη σε παραλία – Πολίτης ακινητοποίησε τον επίδοξο βιαστή (Βίντεο)

Η κοπέλα στη Σαλαμίνα για να σωθεί μπήκε στη θαλάσσα και ευτυχώς στο σημείο βρισκόταν 39χρονος φίλος της που παρενέβη. 

Επίδοξος βιαστής ακινητοποιήθηκε από πολίτη και στη συνέχεια συνελήφθη από αστυνομικούς σε παραλία της Σαλαμίνας.

Όλα ξεκίνησαν αργά το μεσημέρι της Δευτέρας όταν μία 20χρονη ενώ βρισκόταν σε ερημική παραλία επί της 13ης στάσης της Λ. Αιαντείου στην Σαλαμίνα είδε μπροστά της έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος την προσέγγισε και με την απειλή βίας προσπάθησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα προκειμένου να διαφύγει, έτρεξε και μπήκε στην θάλασσα, όπου την ακολούθησε ο δράστης, ο οποίος δεν κατάφερε να την ακινητοποιήσει, καθώς έγινε αντιληπτός από 39χρονο φίλο της 20χρονης.

Ο 39χρονος ακινητοποίησε τον επίδοξο βιαστή, μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας και να του περάσουν χειροπέδες.

Προσοχή τα βίντεο περιέχουν βία και ακατάλληλη φρασεολογία

salamina_II_2d5b6.jpg

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Με εντολή Κασσελάκη επιστολή στον Τασούλα για αποπομπή της Λινού από την ΚΟ
Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Bachelorette party στη Μύκονο πριν από τον γάμο της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
Chevron Right