Κορονοϊός - ΥΠΑΝ: Μην ψωνίζετε μαζικά, η αγορά έχει επάρκεια

Διαβεβαιώσεις από το Υπουργείο Ανάπτυξης ότι η αγορά έχει επάρκεια, μετά τις αναφορές πως οι καταναλωτές προμηθεύονται μεγάλες ποσότητες προϊόντων λόγω του φόβου για τον κορονοϊό.
Κορονοϊός - ΥΠΑΝ: Μην ψωνίζετε μαζικά, η αγορά έχει επάρκεια
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
iEidiseis

iEidiseis

16:38 - 13/03/2020

Δεν υπάρχει λόγος οι καταναλωτές να πραγματοποιούν αγορές τροφίμων πέραν από τις συνήθεις, σύμφωνα με το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η αγορά έχει επάρκεια, τροφοδοτείται κανονικά, όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γενικός γραμματέας Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, αναφερόμενος ουσιαστικά στο φαινόμενο «επιδρομής» των καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας του φόβου της πανδημίας του κορονοϊού.

{https://twitter.com/PStampoulidis/status/1238459138478428160}

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Διαβεβαιώνουμε τους καταναλωτές, ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Νίκος Παπαθανάσης ότι δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιούν αγορές τροφίμων πέραν από τις συνήθεις. Η αγορά έχει επάρκεια, τροφοδοτείται κανονικά, εργαζόμαστε στο υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων με όλους τους κλάδους για να διασφαλίσουμε την ομαλότητα».

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων