Ελλάδα

Χαϊδάρι: Τα δύο σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ για τον θάνατο του οδηγού ταξί – Σήμερα η νεκροψία

Σήμερα οι απαντήσεις για τον θάνατο του 51χρονου ταξιτζή στην περιοχή του Χαϊδαρίου

Φως στα αίτια του θανάτου του 51χρονου ταξιτζή που βρέθηκε νεκρός κοντά στο όχημά του σε περιοχή του Χαϊδαρίου, αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργηθεί σήμερα.

Την ίδια στιγμή, δύο είναι τα στοιχεία που κάνουν τις Αρχές να εκτιμούν ότι ο 51χρονος έπεσε θύμα ληστείας.

Το πρώτο αφορά στο κλειδί του ταξί, το οποίο βρέθηκε πεταμένο -και παραμορφωμένο- σε απόσταση από το όχημα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το άτομο ή τα άτομα που λήστεψαν τον αυτοκινητιστή πήραν μαζί τους το κλειδί για να είναι σίγουροι ότι δεν θα τους καταδιώξει το θύμα.

Στη συνέχεια, το πέταξαν κάτω, αφού πρώτα το στράβωσαν για να μη μπορεί ο οδηγός ταξί να το πάρει και να το χρησιμοποιήσει.

Το δεύτερο σενάριο είναι ο αυτοκινητιστής να έπεσε πρώτα θύμα ληστείας και στη συνέχεια να άφησε την τελευταία του πνοή από παθολογικά αίτια, λόγω της ταραχής που του προκάλεσαν οι δράστες.

Ο άνδρας ήταν 51 ετών, υπέρβαρος, περίπου 150 κιλά, και βρέθηκε δίπλα του εισπνεόμενο φάρμακο. Δεν είχε εξωτερικές κακώσεις. 

 

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έρχονται ξανά 30άρια - Τι καιρό θα κάνει στα τέλη Μαΐου
Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Τα ναρκωτικά είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει
Chevron Right