Ελλάδα

«Ήρθαμε σε γιορτή»: Φωτογραφίες από την κηδεία του ηθοποιού Σπύρου Φωκά

Στο Α’ Νεκροταφείο η κηδεία του Σπύρου Φωκά.

Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι, στον αγαπημένο ηθοποιό Σπύρο Φωκά, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Η κηδεία του ηθοποιού γίνεται στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός του θα βρίσκεται στην αίθουσα πολιτικής κηδείας από 12.00 μμ έως 14.00 μμ.

Εν συνεχεία, θα οδηγηθεί στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας για αποτέφρωση, σύμφωνα με την επιθυμία του.

Αντί στεφάνων η οικογένεια του ηθοποιού επιθυμεί να γίνουν δωρεές στον σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ».

«Ήρθαμε σε γιορτή»

Η σύζυγός του, Λίλιαν αλλά και η κόρη τους Κωνσταντίνα, βρέθηκαν στο σημείο ντυμένες στα λευκά και ακούγοντας μουσική!

«Σε γιορτή πηγαίναμε πάντα. Ευχαριστούμε πολύ που είστε εδώ. Όντως έχουμε μια γιορτή σήμερα. Γιορτάζουμε τον Σπύρο που πεταξε ψηλά», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα η Λίλιαν Φωκά.

«Σήμερα τον γιορτάζουμε, αυτό», είπε με τη σειρά της η κόρη του Κωνσταντίνα, η οποία να θυμίσουμε πως δεν είναι βιολογικό παιδί του αείμνηστου ηθοποιού αλλά την μεγάλωσε με τόση αγάπη που δεν θα ξεχάσει ποτέ η ίδια.

Δείτε φωτογραφίες:

κηδεια σπυρος φωκας

κηδεια σπυρος φωκας

κηδεια σπυρος φωκας

κηδεια σπυρος φωκας

κηδεια σπυρος φωκας

κηδεια σπυρος φωκας

κηδεια σπυρος φωκας

κηδεια σπυρος φωκας

κηδεια σπυρος φωκας

κηδεια σπυρος φωκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Σπύρος Μαρτίκας: Στόχος ληστείας το φαρμακείο του στο Κερατσίνι - Βίντεο από κάμερα ασφαλείας
Το «οικογενειακό κλίμα» της ομιλίας Κασσελάκη στο «μικροσκόπιο» του Luben
Chevron Right