Ελλάδα

Ιωάννινα: Λεωφορείο τράκαρε με δύο αγριογούρουνα

Λεωφορείο τράκαρε με δύο αγριογούρουνα στην Εθνική Ιωαννίνων- Κακαβιάς.

Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ κοντά στην Περίβλεπτο, ενώ από τη σύγκρουση του λεωφορείου με τα αγριογούρουνα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός επιβατών. Ωστόσο στο λεωφορείο, το οποίο έφερε αλβανικές πινακίδες, σημειώθηκαν αρκετές υλικές ζημιές.

Να σημειωθεί πως στην περιοχή τα αγριογούρουνα που κινούνται κατά κοπάδια, φτάνοντας ακόμη και στα όρια της πόλης των Ιωαννίνων, αποτελούν μόνιμο και σοβαρό κίνδυνο για τους οδηγούς.

Επίσης, ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει αυξηθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια, ενώ από τις «επιδρομές» τους προκύπτουν συχνά ζημιές σε αγροτικές καλλιέργειες. Την ίδια ώρα είναι αρκετά και τα ατυχήματα που έχουν καταγραφεί στο επαρχιακό και το εθνικό οδικό δίκτυο, αναφέρει το epiruspost.

Οι οδηγοί που κινούνται ειδικά τις βραδινές και νυχτερινές ώρες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί καθώς τα άγρια και μεγαλόσωμα ζώα συνήθως κινούνται σε κοπάδια και μπορούν να αποτελέσουν αιτία για σοβαρά ατυχήματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Κάτια Ταραμπάνκο: «Χαίρομαι που ακούγεται το όνομά μου σε διάφορα projects γιατί σημαίνει ότι απασχολώ»
Ομάδα Αχτσιόγλου: Ο Κασσελάκης επέλεξε τον δρόμο της κατασκευής του εσωτερικού εχθρού - Οι 11 υπογραφές
Chevron Right