Ένα σοκαριστικό περιστατικό διαδραματίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/12) στα Εξάρχεια, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με σίδερο και χτύπησε στο κεφάλι μια 29χρονη γυναίκα.
Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή ενός Λιβανέζου, 43 ετών, ο οποίος είχε κάνει πανομοιότυπη επίθεση στο όχι τόσο μακρινό παρελθόν, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους μάλιστα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iEidiseis.gr, έγινε αξονική στο κεφάλι της γυναίκας, η οποία φέρει ένα θλαστικό τραύμα. Επίσης, έχει ένα κάταγμα στην κόγχη του ματιού, το οποίο δεν προκαλεί -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- ανησυχία.
Στο νοσοκομείο η άτυχη 29χρονη παραμένει μαζί με τον σύζυγό της, ενώ τα κίνητρα της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής.
Ωστόσο, αυτό που έχει γίνει γνωστό, είναι πως ο 43χρονος είχε συλληφθεί ξανά, τον περασμένο Ιούνιο, με την κατηγορία της επίθεσης σε βάρος γυναίκας με σεξουαλικό κίνητρο. Και μπορεί να οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικά μέτρα.