Ελλάδα

Κορονοϊός: Πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο για 3 μέρες σε μπαρ στα Χανιά

Στο κέντρο της πόλης των Χανίων εντοπίστηκε μπαρ να είναι σε πλήρη λειτουργία και να σερβίρει σε πελάτες -ενώ ήταν περίπου 1:00 π.μ.- παραβιάζοντας, έτσι, τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό.  

Μπαρ στα Χανιά σέρβιρε πελάτες μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, παραβιάζοντας τα νέα κυβερνητικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού στην Ελλάδα, κι έτσι έπεσε η πρώτη «καμπάνα» στην πόλη.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το γεγονός αντιλήφθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή, προκειμένου να επιτηρούν την εφαρμογή των μέτρων.

Οι αστυνομικοί βεβαίωσαν την παράβαση και στο μπαρ, τ’ οποίο βρίσκεται στο κέντρο της κρητικής πόλης, επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας του για τρεις ημέρες.

Σημειώνεται ότι, αν η ίδια επιχείρηση παραβιάσει το μέτρο για δεύτερη φορά, τότε επιβάλλεται η αναστολή λειτουργίας της για 20 ημέρες.  

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Έκτακτη συνάντηση Δένδια - Πομπέο την Παρασκευή
«Onassis. The play» με τον Anthony Skordi στο θερινό θέατρο Λαμπέτη
Chevron Right