Ελλάδα

Τροχαίο στην Καβάλα: «Σφηνώθηκε» κάτω από νταλίκα 22χρονος συνοδηγός ΙΧ (Εικόνες)

Το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης 16 Απριλίου 2025 στον δρόμο πριν την Νέα Καρβάλη.
kavalanews

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας νοσηλεύεται o 22χρονος που το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης τραυματίστηκε σε τροχαίο στη Ν. Καρβάλη.

Ο 22χρονος – που είναι σε σοβαρή κατάσταση – απεγκλωβίστηκε από την πυροσβεστική, ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο και βρέθηκε σφηνωμένος κάτω από παρκαρισμένη νταλίκα.

Το χρονικό του τροχαίου

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα kavalanews το τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τετάρτης 16 Απριλίου 2025 στον δρόμο πριν την Νέα Καρβάλη.

Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις επιβάτες συγκρούστηκε με φορτηγό.

Συγκεκριμένα, το φορτηγό ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ για τα φορτηγά, δίπλα Χρυσανθίδη και απέναντι από το βιοτεχνικό πάρκο πριν τη Νέα Καρβάλη και το αυτοκίνητο ερχόταν από Καβάλα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο, το όχημα εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω στο σταθμευμένο φορτηγό μέσα στο πάρκινγκ.

Οι δύο από τους τρεις επιβάτες κατάφεραν να βγουν από το αυτοκίνητο.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία χρειάστηκε να απεγκλωβίσει τον τρίτο συνεπιβάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Αναστασία Γιάμαλη Chevron Left
Αναστασία Γιάμαλη: Δεν κάνω εγώ τις ανακοινώσεις για τη νέα σεζόν, δεν πήγαμε κι άσχημα
Ναντέρ - ΑΕΚ: Για την πρόκριση στο Final 4 η «Ένωση» - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα
AEK Chevron Right