Ελλάδα

Κλειστοί δρόμοι σήμερα στην Αττική – Οι ώρες

Η διεξαγωγή διεθνούς ημιμαραθωνίου στην Αττική φέρνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποτέλεσμα και κλειστούς δρόμους – Δείτε αναλυτικά.
Κλειστοί δρόμοι
Eurokinissi / Γεωργία Παναγοπούλου

Αρκετοί δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ την Κυριακή (27/4) λόγω της διεξαγωγής διεθνούς ημιμαραθωνίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «16ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και Παράλληλοι Αγώνες», την Κυριακή (27/4) πραγματοποιούνται προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στα παρακάτω οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Αλίμου.

Κλειστοί δρόμοι στην Αττική

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 05.00’ έως 13.00’, ως εξής:

  • Λεωφ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της Λεωφ. Συγγρού (θέση Ψαλίδι) και της Λεωφ. Αμφιθέας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
  • Παλαιά Λεωφ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ιωάννου Φιξ έως το ύψος της συμβολής της με την Νέα
  • Λεωφ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Κατά τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται, ως εξής:

  • Στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αθήνα προς Γλυφάδα: Λεωφ. Συγγρού (προς Γλυφάδα/Πειραιά) – Λεωφ. Αμφιθέας – Λεωφ. Ποσειδώνος.
  • Στο ρεύμα κυκλοφορίας από Πειραιά προς Γλυφάδα: Λεωφ. Συγγρού (προς Αθήνα) – Ζησιμοπούλου – Αγ. Αναργύρων – Λεωφ. Αμφιθέας ή Δημοσθένους – Λεωφ. Αμφιθέας.

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, κατά τις ώρες 04.00’ έως 13.00’, επί της οδού Π. Ιωάννου Αυγέρη (έμπροσθεν Θ/Κ Αβέρωφ-Δημοτικού Κολυμβητηρίου Π. Φαλήρου), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αφροδίτης και Μωραϊτίνη (έμπροσθεν TAE KWON DO) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
ΛΕΞ Ράπερ Chevron Left
«Γιωργάκη, παίξε οφσάιντ» και «Θύμισε Καρέτσα»: Οι επικές ατάκες του ΛΕΞ στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας
Τραμπ: «Ο Πούτιν μπορεί να μην θέλει να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία»
Ντόναλντ Τραμπ: Ανακοινώνει LIVE τους νέους δασμούς Chevron Right