Η ΕΛΑΣ συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες γύρω από την εκτέλεση του Γιώργου Μοσχούρη έξω από ιατρικό κέντρο στο Χαλάνδρι, η οποία φέρεται να είναι από τα ακριβότερα συμβόλαια θανάτου που έχει «υπογραφεί» τις τελευταίες δεκαετίες.
► Νέα πρόγνωση για τον καιρό την Πρωτομαγιά με καλά και κακά νέα
Οι αρμόδιοι αστυνομικοί εξακολουθούν να συγκεντρώνουν και να αναζητούν μαρτυρίες αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.
Σύμφωνα με τον αστυνομικό αναλυτή Σταύρο Μπαλάσκα, που μίλησε στο Mega, «έχουν συλλεχθεί πολλά βίντεο. Η ουσία είναι ότι δεν κάηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο και ψάχνουν στοιχεία μέσα σε αυτό, ιδιαίτερα από DNA».
Πληροφορίες από την ΕΡΤ αναφέρουν πως η ΕΛΑΣ έχει στα χέρια της μία πολύ σημαντική μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, ο οποίος – όπως φέρεται να κατέθεσε- είδε με γυρισμένη την πλάτη τους δύο εκτελεστές κρυμμένους πίσω από τους θάμνους και μάλιστα- όπως είπε στους αστυνομικούς, τους έκανε παρατήρηση.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος οι δράστες χρησιμοποίησαν δύο καλάζνικοφ και όπως φαίνεται άδειασαν και τους δύο γεμιστήρες. Ο κάθε γεμιστήρας περιέχει 30 σφαίρες.
Ο ένας από τους δολοφόνους μετακινήθηκε πίσω από τους θάμνους και φέρεται πως συνέχιζε να πυροβολεί ακόμα και όταν το θύμα είχε πέσει στο έδαφος.
Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές αρκετές φορές στην αστυνομία είχαν φτάσει πληροφορίες για επικείμενη δολοφονία του 55χρονου. Μάλιστα ο Μοσχούρης φέρεται να είχε ειδοποιηθεί από αρμόδιους αστυνομικούς.