Άστατος παραμένει ο καιρός σήμερα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά περιόδους αρχικά στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πρόσκαιρα στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και την Κρήτη. Βροχές θα δει και η Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής.
Από το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Από τη Δευτέρα και για ημέρες θα κυριαρχήσουν πολύ ισχυροί βοριάδες στο Αιγαίο, θα ρίξουν και λίγο την θερμοκρασία.
Τι ώρα θα βρέξει στην Αθήνα
Στην Αττική, για σήμερα, προβλέπεται άστατος καιρός με τοπικές βροχές και το μεσημέρι απόγευμα πρόσκαιρη καταιγίδα.
Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ , με ενίσχυση τo βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς.
Σύμφωνα με το windy και το meteo, οι καταιγίδες θα σημειωθούν στην Αττική από τις 12 το μεσήμερι έως τις 3, με πιο ασθενείς βροχές να σημειώνονται μέχρι το απόγευμα.
Το βράδυ σταματούν οι βροχές.