Ελλάδα

Εξάρχεια: Στη φυλακή ο Σύρος για την απόπειρα βιασμού 22χρονης στη Σόλωνος

Προφυλακίζεται ο 37χρόνος για τη σεξουαλική επίθεση στα Εξάρχεια. Το βίντεο ντοκουμέντο από το συγκλονιστικό περιστατικό.
Εξάρχεια: Στη φυλακή ο Σύρος για την απόπειρα βιασμού 22χρονης στη Σόλωνος
MEGA

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρόνος Σύρος που επιτέθηκε σεξουαλικά στην 22χρονη κοπέλα και στην παρέα της στα Εξάρχεια, το βράδυ της Παρασκευής (25/4).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του iEidiseis, ο δράστης της απόπειρας βιασμού πάνω στη Σόλωνος οδηγείται στις φυλακές Γρεβενών.

Απόπειρα βιασμού στα Εξάρχεια: «Μου πάταγε το κεφάλι, φωνάζοντας “σεξ”»

«Με τράβηξε από το χέρι και με πέταξε στο οδόστρωμα. Έπεσε πάνω μου και με το χέρι του μου πάταγε το κεφάλι, φωνάζοντας “σεξ”. Προσπαθούσε να με γδύσει, αλλά τον τραβούσαν οι κοπέλες να φύγει από πάνω μου» είπε στους αστυνομικούς η 22χρονη που δέχτηκε τη σεξουαλική επίθεση στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Χαριλάου Τρικούπη στα Εξάρχεια.

Η κοπέλα κατάφερε να γλιτώσει από τον 37χρονο Σύρο χάρη στην παρέμβαση των άλλων δύο κοριτσιών, αλλά και μίας παρέας περαστικών που μόλις άκουσαν τη φασαρία έτρεξαν να βοηθήσουν.

Μάλιστα, οι ίδιοι ήταν που ακινητοποίησαν τον επίδοξο βιαστή και κάλεσαν την Άμεση Δράση με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ να φτάνουν άμεσα στο σημείο και να συλλαμβάνουν τον 37χρονο.

Σημειώνεται πως ο 37χρονος αντιστάθηκε, αλλά τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ο Σύρος έχει καθεστώς ασυλίας από το 2022.

Εξάρχεια: Η στιγμή που ο 36χρονος επιτίθεται σε 22χρονη για να τη βιάσει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Chevron Left
Καραμανλής: Είμαι στη διάθεση των αρχών – Είμαι βέβαιος για την αθωότητά μου
Γιώργος Λιάγκας: Το «συγνώμη» στον Γιώργο Νταλάρα – «Κακώς εμείς κόψαμε τις δηλώσεις»
Chevron Right