Τμήμα μπαλκονιού, το μεσημέρι της Δευτέρας (5/5), έπεσε σε πάγκο λαϊκής αγοράς στο Ηράκλειο, στην Κρήτη, και την τελευταία στιγμή σώθηκε ένας νεαρός που βρισκόταν εκεί.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το neakriti.gr, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00, σε ώρα που οι μικροπωλητές είχαν αρχίσει τη διαδικασία αποχώρησης από τον χώρο, ολοκληρώνοντας τις δραστηριότητές τους.
Τμήμα από την ταράτσα μιας πολυκατοικίας στην οδό Σμυριλίου έπεσε πάνω σε ένα μπαλκόνι δευτέρου ορόφου και τμήμα αυτού έπεσε πάνω στον πάγκο!
Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο από τύχη για ακόμη μια φορά δεν θρηνήσαμε θύματα. Μάλιστα, σοκάρει το γεγονός πως ο νεαρός που βρισκόταν στον πάγκο, λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, αποκακρύνθηκε από το σημείο για να μιλήσει στο κινητό του τηλέφωνο και γλύτωσε κυριολεκτικά από θαύμα.