Πανελλήνιες 2020: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών ΕΠΑΛ

ΕΠΑΛ: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών. Δείτε τις σωστές απαντήσεις από τον ΡΟΜΒΟ και το iEidiseis.gr
Πανελλήνιες 2020: Αυτές είναι οι απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών ΕΠΑΛ

12:09 - 16/06/2020

Στο μάθημα των Νέων Ελληνικών (Γενικής Παιδείας) εξετάστηκαν σήμερα, Τρίτη, οι μαθητές των ΕΠΑΛ που δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Δείτε εδώ τις πρώτες απαντήσεις στα θέματα των Νέων Ελληνικών

Το iEidiseis.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΡΟΜΒΟΣ σας ενημερώνει έγκαιρα για όλα τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2020.

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ κλήθηκαν να αναπτύξουν μία ομιλία, που απευθύνεται στους συμμαθητές και στις συμμαθήτριες τους, με θέμα τους τρόπους με τους οποίους οι νέοι μπορούν να προστατέψουν το υδάτινο στοιχείο.

Το κείμενο στο οποίο βασίστηκε το θέμα της έκθεσης και οι ερωτήσεις, ήταν διασκευή άρθρου του Κοσμά Βίδου για την Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό, το οποίο δημοσιεύθηκε τον περασμένο Μάρτιο σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Στα ΕΠΑΛ, μετά την εξέταση των Νέων Ελληνικών (16/6), θα πραγματοποιηθεί η εξέταση στα Μαθηματικά (Άλγεβρα) στις 18/6. Στη συνέχεια, από τις 20 έως και τις 30/6 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας.

romvos
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων