Τραγικό θάνατο βρήκε μία 42χρονη γυναίκα στο Ηράκλειο, η οποία -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- έπεσε από τα ενετικά τείχη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (12/5).
Ειδικότερα, το περιστατικό σημειώθηκε σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, κοντά στο άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου, προκαλώντας αναστάτωση μεταξύ των περαστικών.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις στο ΠΑΓΝΗ, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι ένας άνδρας, ο οποίος βρισκόταν κι αυτός στο σημείο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως η 42χρονη, που καθόταν σε ένα παγκάκι, σηκώθηκε ξαφνικά, ανέβηκε στα τείχη κι έπεσε στο κενό.
Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία.