Ελλάδα

Ηράκλειο: Νεκρός τουρίστας σε πισίνα ξενοδοχείου – Χειροπέδες σε διευθυντή και ναυαγοσώστη

Οι υπόλοιποι τουρίστες και ειδοποίησαν τον ναυαγοσώστη, ο οποίος δεν βρισκόταν στο πόστο του. Πώς έγινε το τραγικό συμβάν στο Ηράκλειο.
Ηράκλειο: Νεκρός τουρίστας σε πισίνα ξενοδοχείου - Χειροπέδες σε διευθυντή και ναυαγοσώστη
Image by freepik

Νεκρός ανασύρθηκε ένας γάλλος τουρίστας από πισίνα ξενοδοχείου στο Ηράκλειο, το απόγευμα της Δευτέρας (13/5).

Ειδικότερα, σύμφωνα με το cretapost, ο 77χρονος τουρίστας απολάμβανε το μπάνιο του στην πισίνα του ξενοδοχείου, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν οι υπόλοιποι τουρίστες και ειδοποίησαν τον ναυαγοσώστη που βρισκόταν στο ξενοδοχείο, τους εργαζόμενους και το ΕΚΑΒ.

Ο 77χρονος ανασύρθηκε από την πισίνα με τους διασώστες να μην μπορούν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που προχώρησε σε αυτοψία του χώρου, ενώ συνέλαβε τον 40χρονο διευθυντή του ξενοδοχείου αλλά και τον 34χρονο ναυαγοσώστη, καθώς την ώρα του συμβάντος δεν βρισκόταν στην πισίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Chevron Left
Φεστιβάλ Καννών: Τέλος το γυμνό, νέοι κανόνες για το κόκκινο χαλί - Τι άλλο απαγορεύτηκε