Πανελλήνιες 2020: Σε Φυσική και Λατινικά εξετάζονται τη Δευτέρα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Αύριο Δευτέρα (22/6), επιστρέφουν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων στα θρανία για να συνεχιστούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις, ενώ την Τρίτη (23/07) σειρά παίρνουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.
Πανελλήνιες 2020: Σε Φυσική και Λατινικά εξετάζονται τη Δευτέρα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
EUROKINSSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

22:24 - 21/06/2020
Τελευταία ενημέρωση: 22:24 - 21/06/2020

Μετά τις εξετάσεις στα μαθήματα Γενικής Παιδείας, συνέχεια έχουν τα μαθήματα ειδικότητας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις έως και τις 30 Ιουνίου.

Πρόγραμμα υποψηφιων ΓΕΛ

Την Δευτέρα (22/06), θα πραγματοποιηθεί η εξέταση στη Φυσική (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24/6 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, θα έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο, με εξαίρεση, ότι στις 22/6 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

romvos

Το iEidiseis.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΡΟΜΒΟΣ σας ενημερώνει έγκαιρα για όλα τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2020.

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

Ροή Ειδήσεων