Ελλάδα

Πάτρα: Πέθανε ο 59χρονος που του έπεσαν μάρμαρα στο κεφάλι – Πήγαινε στο μαιευτήριο για να δει την εγγονή του

Πήγαινε να δει την κόρη του που γεννούσε όταν συνέβη το κακό στο κέντρο της Πάτρας. Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού από όπου έπεσαν τα μπάζα.
Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε ο 59χρονος άνδρας που χτυπήθηκε από πτώση μαρμάρου
pelop.gr

Την τελευταία του πνοή άφησε τελικά ο 59χρονος άνδρας στην Πάτρα, οποίος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Πέμπτης (22/5), όταν έπεσαν πάνω του κομμάτια μαρμάρου που αποκολλήθηκαν από μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Πάτρα: Έπεσαν μάρμαρα από μπαλκόνι 5ου ορόφου - Χαροπαλεύει 59χρονος, κινδύνευσε δήμαρχος

Ειδικότερα, ο άτυχος 59χρονος εξέπνευσε το πρωί της Παρασκευής παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πάτρα: Έπεσαν μάρμαρα από μπαλκόνι 5ου ορόφου - Χαροπαλεύει 59χρονος, κινδύνευσε δήμαρχος

Ο εκλιπών εργαζόταν στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών σε εταιρεία εισαγωγής και εξαγωγής ελαιόλαδου.

Η μοίρα έπαιξε τραγικό παιχνίδι στην οικογένειά του, καθώς με τη σύζυγό του μετέβαιναν σε κλινική στο κέντρο της πόλης για να επισκεφθούν την κόρη τους που γεννούσε, σύμφωνα με το pelop.gr.

Πάτρα: Έπεσαν μάρμαρα από μπαλκόνι 5ου ορόφου - Χαροπαλεύει 59χρονος, κινδύνευσε δήμαρχος

Όπως μεταδίδει το tempo24.news, συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος από όπου αποκολλήθηκαν τα μάρμαρα και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της παρεμπόδισης αποτροπής κοινού κινδύνου.

Πάτρα: Στο «παρά πέντε» γλίτωσε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας

Παράλληλα, τύχη «βουνό» φαίνεται πως είχε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, καθώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο tempo24.news, περπατούσε στην περιοχή και απείχε ελάχιστα μέτρα από το σημείο από όπου έπεσαν τα μάρμαρα.

«Ήταν ένα σοκ γιατί είχε πάρα πολύ κόσμο. Ήταν στα 3 μέτρα πιο μακριά από εμένα. Αυτό το σοκ δεν το έχω ξαναπεράσει ποτέ», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κωνσταντίνος Τασούλας κατά τη συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο. Chevron Left
Μητσοτάκης σε Τασούλα: «Η άρση της μονιμότητας είναι δείγμα ωρίμανσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν θέλω να υπάρχει “Happy Day” χωρίς εμένα»
Σταματίνα Τσιμτσιλή Chevron Right