Ελλάδα

Ζάκυνθος: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της συμβολαιογράφου – Τρεις προσαγωγές

Κίνητρο της δολοφονίας της 69χρονης συμβολαιογράφου στη Ζάκυνθο ήταν η ληστεία.
Ζάκυνθος: Τρεις προσαγωγές για τη δολοφονία της συμβολαιογράφου τον περασμένο Φεβρουάριο

Με επιτυχία στέφθηκαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον δράστη της δολοφονίας της 69χρονης συμβολαιογράφου, στη Ζάκυνθο, τον περασμένο Φεβρουάριο. Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών έφτασε στο νησί και προσήγαγε τρία άτομα αλβανικής καταγωγής, τον πατέρα, τον γιο και τον θείο. Ο γιος  φαίνεται ότι είναι αυτός που μαχαίρωσε και τραυμάτισε θανάσιμα τη συμβολαιογράφο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΡΤNews φαίνεται ότι έχει ομολογήσει την δολοφονία.

Κίνητρο ήταν η ληστεία. Προσπάθησαν να σπρώξουν την γυναίκα για να μπουν μαζί στο σπίτι της. Αυτή φαίνεται ότι αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο δράστης να τη μαχαιρώσει στον μηρό και να πεθάνει μετά από ακατάσχετη αιμορραγία. Την επόμενη μέρα την βρήκε ο γιος της νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της και ενημέρωσε την αστυνομία.

Δεν είχαν καταφέρει να αρπάξουν κάτι από τη συμβολαιογράφο, της οποίας είχαν στήσει ενέδρα, περιμένοντάς την να επιστρέψει από την εργασία της. Μάλιστα είχαν κόψει και την περίφραξη και είχαν εισέλθει στον προαύλιο χώρο της οικίας.

Κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών κατάφερε να εξιχνιάσει την άγρια δολοφονία και τις επόμενες ώρες αναμένονται να εκδοθούν και τα εντάλματα σύλληψης από την εισαγγελέα Ζακύνθου, ώστε να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

Από τις έρευνες που έγιναν δεν εντοπίστηκε το αιχμηρό αντικείμενο με το οποίο ο δράστης προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στην 69χρονη, η οποία ζούσε μόνη της, ωστόσο την επισκέπτονταν τακτικά τα παιδιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News
Μαζικοί πυροβολισμοί στη Φιλαδέλφεια: Νεκροί δύο ανήλικοι – Τουλάχιστον 9 τραυματίες Chevron Left
Μαζικοί πυροβολισμοί στη Φιλαδέλφεια: Νεκροί δύο ανήλικοι – Τουλάχιστον 9 τραυματίες
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία καταγγέλλει «επιθέσεις για εκφοβισμό» στη διερεύνηση του σκανδάλου με τις επιδοτήσεις
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία καταγγέλλει «επιθέσεις για εκφοβισμό» στη διερεύνηση του σκανδάλου με τις επιδοτήσεις Chevron Right